top of page

God sommer fra Bokfabrikken!Sommeren er her, og for de fleste av oss betyr det noen velfortjente friuker!


Jobber du med et bokprosjekt vil du kanskje benytte de lange lyse dagene til å skrive ferdig boken din? Når du har manuset klart, hjelper vi deg gjerne med ombrekking av boksidene og klargjøring av trykkfiler til din bok før den trykkes og bindes inn.

Les mer om prosessen her: Trykke bok på 1-2-3


Sommermånedene gir oss mer tid til å være sammen med venner og familie, vi håper du også får tid til å slappe av i skyggen med en god bok, roe ned og samle krefter til høstens oppgaver. Uansett hva du skal i sommer ønsker vi deg gode dager der du får gjøre det nettopp du liker!


Gjengen i Bokfabrikken tar ferie i uke 28 og 29 – men nettsidene våre er alltid tilgjengelige med informasjonen du trenger for å gi ut bok!Bokfabrikkens designer med 3. plass i European Design Awards!

Vår dyktige designer Marianne Børresen i Creative Garden ble i år nominert til European Design Awards for linjeillustrasjonene til Bokfabrikken. Vi syntes det var fantastisk at hun ble nominert sammen med de beste i Europa – og jammen fikk hun ikke en fantastisk 3. plass! Gratulerer så mye Marianne, og takk for at du har designet vår flotte nettside!


Les mer om Creative Garden her.Visste du at:

  • Vi har hjulpet hundrevis av indieforfattere med å gi ut bok?

  • Vi tilbyr ombrekking av manus og oppsett av bokomslag?

  • Du kan stikke innom oss for en bokprat?

  • Hos oss får du din egen kontaktperson som tar seg av ditt bokprosjekt?

  • Vi har kort leveringstid?


Siste innlegg

Se alle

Commenti


bottom of page