top of page
OM OSS

Om oss og vår historie

Bokfabrikken.no drives av AIT Grafisk AS som er en av landets eldste og mest erfarne grafiske bedrifter. Vi har drevet med grafisk produksjon og vært i stadig utvikling helt siden 1880-årene! 

Vi begynte med bokproduksjon allerede på Ibsen og Bjørnson storhetstid! Boken er, og har alltid vært, hjørnesteinen i vår produksjon. Men for å kunne bestå som bedrift, har vi hele tiden måttet utvikle oss. Vi har vært i forkant, og sett etter muligheter i perioder med store utfordringer i bransjen vår. Dette har gitt oss ansatte med spisskompetanse og alltid oppdaterte, moderne løsninger.

 

I dag produserer vi bøker til privatpersoner, ledende norske forlag, offentlige og private organisasjoner og høyskolemiljøer. Bokfabrikkens grafiske hus og produksjon (AIT Grafisk AS) ligger i dag på Kalbakken i Oslo.

 

SELVPUBLISERING

Med Bokfabrikken.no ønsker vi varmt velkommen til deg som ønsker å selvpublisere. Uansett om det er store eller små prosjekter -

våre dedikerte ansatte står klare til å hjelpe deg med å realisere din drøm om å gi ut egen bok! Ved å gi ut bok selv unngår du en lang, krevende og fordyrende forlagsprosess. Hos oss sitter du selv på alle rettigheter, og har full kontroll på innhold, design og kostnader.

 

Du får din egen rådgiver som støtter deg underveis. Vi har lang erfaring med hele prosessen, fra design/ombrekking, trykking og innbinding til distribusjon hvor som helst i landet. Du sørger for innholdet, og vi hjelper deg med alt annet.

 

GRØNNE VALG

Er du opptatt av å ta bærekraftige valg? Det er vi. Vi tar miljøet på alvor, og har gjort grep for å få hele produksjonen vår så grønn og bærekraftig som mulig. Les mer om våre grønne valg her

OM OSS

Alle ting i verden eksisterer kun for at det en dag, skal ende opp i en bok.

STÉPHANE MALLARMÉ
bottom of page