top of page

Hvem bruker Bokfabrikken?


Når vi lanserte Bokfabrikken.no var vi spent på hvem og hvor mange som hadde behov for en slik nettportal. Hadde den livets rett? Fantes det nok forfattere dere ute som ønsker å gi ut bok på eget forlag? Ville de finne fram til oss?


Svaret er et rungene ja! Og etter et drøyt år med Bokfabrikken.no i drift har vi dannet oss et godt bilde av våre kunder.


Hvem kontakter oss?

I all hovedsak voksne mennesker, og andelen kvinner er noe høyere enn menn. Noen har gitt ut bok før, men mange er ferske forfattere som søker hjelp og kompetanse til sin første utgivelse. De har skrevet romaner, diktbøker, slektsbøker, fotobøker, krim, humorbøker, lærebøker osv. Mangfoldet er stort – men alle har de et ønske om å trykke egen bok.


Hva lurer de på?

Det er mye indieforfattere spør om når det gjelder å selvpublisere bok – men spesielt to ting går igjen i alle forespørsler vi får. Begge spørsmålene finner du svar på i vår portal:

  • Hva slags filer må jeg levere for at dere skal trykke boken min, og hva er ombrekking? Les om ombrekking Les om krav til materiell

  • Hvor mye koster det å trykke opp bøker? Dette spørsmålet avhenger av mange faktorer: Format, antall sider, papirtype, innbinding, farge eller sorthvitt. Legger du opplysninger om din bok inn i priskalkulatoren får du prisen med en gang. Gå til priskalkulatoren

De aller fleste svarene finnes på Bokfabrikken.no – men det er mye å sette seg inn i, og derfor får alle personlig veiledning og en fast kontaktperson hos oss, som guider de gjennom hele prosessen.


Visste du at:

  • Vårt trykkeri er FSC-sertifisert?

  • Vi trykker bøker til både forlag, universiteter og privatpersoner?

  • Vi holder til sentralt på Kalbakken i Oslo?

  • Du kan komme innom oss for en bokprat?

  • Våre ansatte har et ekstra hjerte for bøker?


Siste innlegg

Se alle

Hobbybøker

Comments


bottom of page