top of page

Påske og krimbøker


Påsken står for døren og hva er vel mer aktuelt enn en krimbok? Spennende, altoppslukende lesing du kan kose deg med på hytta, eller hvor du måtte velge å tilbringe fridagene.


Ordet «krim» er kort for kriminalitet, sombetyr forbrytelser. Med andre ord handler alle

krimbøker om en form for forbrytelse. Oppskriften på en krimbok er ofte ganske lik: Det starter med et drap, handlingen går ut på å finne morderen, og det hele avsluttes med oppklaring av drapsgåten. Så hva er spesielt med å gi ut krim? En vanlig roman blir gjerne til mens man skriver, men skal du skrive krim må du gjerne ha løsningen på krimgåten klar fra start.


Har du et krimmanus du ønsker å få gitt ut? Selvpublisering er stadig i vinden, gi ut boka på eget forlag! Vi i Bokfabrikken.no hjelper deg på veien, hos oss får du tips og råd du trenger for å få boka di trykket og bundet inn.


Visste du at bok med myk perm kalles en softcoverbok?

Den produseres ved at boksidene limes til ryggen i et kartongomslag, ofte i 240 gram tykkelse. Fordelene med softcover er flere. Den er billigere å produsere enn en bok med stiv perm, den veier mindre og tar mindre plass i veska eller kofferten. Legger vi folie på omslaget er den holdbar en lang stund og godt beskyttet for skitt og smuss.


Vil du vite mer om softcoverbøker? Ta kontakt med oss i Bokfabrikken.no.

Siste innlegg

Se alle

Hobbybøker

Comments


bottom of page