top of page

Ett år med Bokfabrikken!


Bokfabrikken har snart bursdag, og det nærmer seg 12 mnd siden vi lanserte vår nettportal for alle som ønsker å trykke bok og gi den ut på eget forlag.


Og for ett år det har vært! Vi har fått stifte bekjentskap med indieforfattere over hele landet, fra Kristiansand i sør til Kirkenes i nord. Vi har lært om deres behov, utfordringer, ønsker og drømmer. Det har vært utviklende både for oss og Bokfabrikkens kunder.


At mange drømmer om å gi ut bok kjente vi til. Vi hadde også kunnskap om at mange famler i blinde og ikke helt vet hvordan de skal gå fram. Dermed var vi sikre på at Bokfabrikken var et verktøy mange ville ha glede av. En portal med all informasjonen og veiledningen man trenger for å få det til. Ved å også tilby personlig oppfølging har mange funnet den tryggheten de trengte for å trykke sin helt egne bok. Vi har opplevd gleden og stoltheten våre kunder har vist når de står der med sin første bok i hendene. Det er stort – og vi har gledet oss med de!


Vi ønsker å takke alle som har vist oss tilliten til både ombrekking og trykking av deres bok!


Visste du at:

  • Du kan følge oss både på Facebook og Instagram?

  • Vi leverer alle typer innbindinger?

  • Du som kunde hos oss har gratis og trygg lagring av trykkfilene dine?

  • Bokfabrikken snart fyller 1 år?

  • Vi har hjulpet 100-vis av nye forfattere siden oppstart av Bokfabrikken i januar 2022?


Jul hos Bokfabrikken

Smånissene i Bokfabrikken tar fri i romjulen – men nettportalen vår er alltid åpen. Klikk deg inn, få informasjon, priser, tips og triks til ditt bokprosjekt. Er det noe du ikke finner svar på så send oss en melding, så svarer vi rett over nyttår.


Bokfabrikken takker alle som har vært innom oss i 2022 – vi har hatt et fantastisk første leveår med mange nye kunder som har funnet veien til oss. Takk til dere alle sammen!God jul og godt nytt bokår!Sjekk ut priskalkulatoren vår eller les mer om våre tjenester!Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page